Economie
Redactor: Elvira Chilaru
26 mai 2021

Ujgorod – Satu Mare: A fost discutată implementarea proiectului de instalare a sistemului de supraveghere video

Ujgorod – Satu Mare: A fost discutată implementarea proiectului de instalare a sistemului de supraveghere video
26 mai 2021

Ujgorod – Satu Mare: A fost discutată implementarea proiectului de instalare a sistemului de supraveghere video

Proiectul transfrontalier de „Asigurare a securității publice prin cooperarea în domeniul aplicării legii și utilizarea sistemelor avansate de supraveghere video în Ujgorod și Satu Mare” este implementat cu succes în Transcarpatia.

Viceprimarul localității Ujgorod, Vasyl Pynzenyk, și reprezentanții  Departamentului pentru cooperare internațională și inovare al Consiliului municipal s-au întâlnit cu colegii români.

În special, reprezentanții Biroului Regional pentru Cooperare Transfrontalieră din Suceava Radu Guzui, Petruța Georgiou și Bogdan Tanasa s-au interesat la  ce etapă este implementarea celei mai noi tehnologii de monitorizare, achiziționara și instalarea de camere moderne, servere performante, software cu posibilitatea de identificare a numerelor de înmatriculare a mașinilor și recunoașterea pasagerilor etc.

Viceprimarul a mulțumit colegilor români pentru cooperarea și asistența lor în implementarea acestui proiect în Ujgorod, deoarece este important atât pentru prevenirea criminalității, cât și pentru siguranța locuitorilor din oraș în general.

Se va reaminti că 4 monitoare și 2 computere personale pentru centrul de monitorizare, 20 de camere de recunoaștere a fețelor și un server cu capacitatea de a recunoaște și compara fețele au fost achiziționate pentru Ujgorod ca parte a proiectului. Bugetul total al proiectului este de 109.874 euro, în special pentru Ujgorod - 60.650 euro, 10% fiind cofinanțat din bugetul orașului.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 367


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți