Economie
Redactor: Mirela Amarie
06 ianuarie 2021

Ukrposhta a lansat un nou serviciu pentru clienți

Ukrposhta a lansat un nou serviciu pentru clienți
06 ianuarie 2021

Ukrposhta a lansat un nou serviciu pentru clienți

În peste 3 000 de sucursale automatizate „Ukrposhta” echipate cu terminale de plată, puteți acum să reîncărcați cardul oricărei bănci ucrainene de sisteme de plată VISA și Mastercard.

Taxa de serviciu este egală cu 1,5% din suma de reîncărcare a cardului, dar nu mai puțin de 10 UAH. Condițiile de creditare a fondurilor depind de condițiile băncii care a emis cardul.

Puteți face acest lucru cu orice tehnologie - fără contact, cu un cip sau bandă magnetică, dar atenție, o puteți face pentru o operație în valoare de la 50 la 4999 UAH.

Pentru a primi serviciul, clientul trebuie să aibă suma adecvată de numerar, inclusiv comision, precum și un card bancar care trebuie completat sau să indice operatorului numărul său din 16 cifre.

Pe lângă completarea cardului de plată la sucursalele „Ukrposhta”, clienții pot retrage fonduri de pe cardul bancar Visa, MasterCard și Space fără o taxă impusă.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 687


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți