Economie
Redactor: Mirela Amarie
17 mai 2019

Un analgezic eficient, interzis în Ucraina

Un analgezic eficient, interzis în Ucraina

În Ucraina, au fost interzise încă două serii de preparate  populare „Nimesil”, care  se utilizează pentru tratamentul simptomatic al durerii acute și scăderea procesului inflamator.

 În special, este vorba de granulele pentru suspensie orală, 100 mg / 2 g în pachete cu doză unică de serii 84857, 83413, conform deciziei Serviciului de Stat pentru Medicamente și Controlul Drogurilor. Interdicția a fost stabilită din cauza faptului că preparatul a fost făcut pentru laboratorul Guidotti S.p.A, Italia, marcat în poloneză.

„Nimesil” (granule) se utilizează pentru tratamentul inflamațiilor articulare, bolilor reumatice, în procesele inflamatorii ale țesuturilor moi, în dureri și inflamații postoperatorii și posttraumatice. Pentru scăderea febrei și pentru atenuarea durerilor cauzate de inflamația acută a căilor respiratorii superioare etc.

Vă reamintim că, de la începutul anului 2019, prețul medicamentelor a crescut cu 1,8%. Cu toate acestea, prețurile au crescut mai lent decât costul îmbrăcămintei sau utilităților. Medicamentele  antipiretice și analgezice importate, în luna decembrie a anului 2018 au fost în valoare de 14 UAH per porție, iar martie 2019 – 15 UAH. În ceea le privește pe cele făcute în Ucraina, prețul lor a crescut de la 7,8 UAH la 8,1 UAH pentru 10 comprimate, potrivit  Consiliului Național pentru Dezvoltarea Economică din Ucraina.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 738

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți