Economie
Redactor: Mariana Struț
13 septembrie 2021

Un locuitor al regiunii Cernăuți a încercat să introducă ilegal picturi vechi în Ucraina

Un locuitor al regiunii Cernăuți a încercat să introducă ilegal picturi vechi în Ucraina
13 septembrie 2021

Un locuitor al regiunii Cernăuți a încercat să introducă ilegal picturi vechi în Ucraina

Un locuitor al regiunii Cernăuți, în vârstă de 44 de ani, întorcându-se acasă din Portugalia prin Transcarpatia nu a declarat la vamă că transportă bunuri cu o valoare culturală și financiară.

Cu toate acestea, în autoturismul cetățeanului polițiștii de frontieră au găsit obiecte de contrabandă, potrivit Agenția de Știri ACC cu referire la pagina de Facebook a Serviciului Vamal de Stat din Ucraina.

Potrivit Serviciului, întorcându-se din Portugalia, un locuitor ai regiunii Cernăuți în vârstă de 44 de ani a ales să treacă prin vama „Tisa” la granița ucraineano-maghiară. El a ales „coridorul roșu” pentru a trece controlul vamal și de frontieră. Apoi a declarat haine uzate și bandă de alergat și a declarat că nu transportă în microbuz alte bunuri care urmează să fie declarate.

„Cu toate acestea, inspectorii au verificat portbagajul vehiculului, unde le-a atras atenția o cutie de carton. În care, după cum s-a dovedit, șoferul transporta 6 tablouri vechi de diferite dimensiuni: 4 tablouri - cu natură moarte și 2 tablouri – cu subiect”, potrivit vameșilor.

Prin urmare, împotriva transportatorului care nu a declarat mărfurile specificate a fost întocmit un raport în temeiul art. 472 din Codul vamal al Ucrainei, iar picturile antice nedeclarate au fost confiscate. Evaluarea finală a picturilor va fi făcută de un expert care va stabili ce valoare culturală au obiectele reținute.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 442


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți