Economie
Redactor: Mirela Amarie
29 octombrie 2021

Un nou complex agricol cu silozuri a început să funcționeze în orașul Noua Sulița

Un nou complex agricol cu silozuri a început să funcționeze în orașul Noua Sulița
29 octombrie 2021

Un nou complex agricol cu silozuri a început să funcționeze în orașul Noua Sulița

Un nou complex agricol cu silozuri a început să funcționeze în orașul Noua Sulița, care aparține companiei „AGRO PLUS”. Aici au ocazia să aducă în condițiile corespunzătoare, conform parametrilor Standardelor naționale ale Ucrainei cereale și semințe oleaginoase, precum și furnizarea de servicii de depozitare, uscare, curățare, acceptare și încărcare a acestora.

Potrivit departamentului de Dezvoltare Agro-Industrială al Administrației Regionale de Stat Cernăuți, capacitatea de depozitare a complexului este de 3 mii de tone.

În prezent compania cumpără și stochează materii prime din soia. De asemenea, pe viitor este planificată achiziționarea de porumb și alte culturi.

Zilele trecute, Artur Muntean, șeful adjunct al Administrației Regionale de Stat Cernăuți, și Bogdan Boiciuk, șeful interimar al Departamentului de Dezvoltare Agro-Industrială, au vizitat complexul agricol cu silozuri, s-au familiarizat cu activitatea acestuia și au inspectat instalațiile de producție.

De asemenea, în timpul întâlnirii cu conducerea întreprinderii, au discutat despre perspectivele de lucru, probleme și modalitățile de rezolvare a acestora.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Urmăriți-ne și pe platforma Telegram

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 215


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți