Economie
24 iunie 2021

Un nou proiect de parcare urbană în Cernăuți

Un nou proiect de parcare urbană în Cernăuți
24 iunie 2021

Un nou proiect de parcare urbană în Cernăuți

Un sistem automatizat de plată a parcării mașinilor va fi introdus în Cernăuți, ce va permite căutarea la distanță și achitarea on-line a locului de parcare.

O astfel de decizie a fost luată de Comitetul Executiv al Consiliului orășenesc Cernăuți. Respectivul sistem de parcare urbană va fi implementat până la sfârșitul anului 2021. El include o aplicație electronică cu infrastructura de parcare a centrului regional, unde vor fi indicate tarifele și locurile de parcare disponibile în orașul Cernăuți.

De asemenea, proprietarii autoturismelor vor putea să creeze un cont personal, unde vor avea posibilitatea să atașeze numărul de înmatriculare a mașinii. Prin intermediul noului sistem de parcare, șoferul va putea să plătească pentru serviciul de parcare, să verifice achitarea tarifului de parcare și să se informeze despre posibile amenzi pentru încălcarea regulilor de parcare.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 334


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți