Economie
Redactor: Elvira Chilaru
30 septembrie 2021

Un spital unic în Transcarpatia este construit în comuna românească Slatina

Un spital unic în Transcarpatia este construit în comuna românească Slatina
30 septembrie 2021

Un spital unic în Transcarpatia este construit în comuna românească Slatina

Miroslav Bilețchi, primul șef adjunct al Administrației Regionale de Stat Transcarpatia a anunțat despre construirea unui spital unic în comuna românească Slatina / Solotvino.  

La fața locului, în satul Apșa de Jos din cadrul comunei, a avut loc o întâlnire cu participarea proiectantului, contractorului, primarului comunei Vasile  Iovdi  și a beneficiarilor proiectului.

Conform proiectului, spitalul pentru bolnavii de tuberculoză este proiectat pentru o sută de paturi. Lucrările interne din clădire, dezinfecția, dotarea  cu echipamente de raze X se apropie de finalizare. Construcția cantinei  și a clădirii principale continuă. Aici, lucrările interioare și exterioare sunt executate în același timp. Lucrările pe șantier sunt în plină desfășurare, problemele sunt rezolvate și șantierul începe să arate ca o schiță a proiectului, susține Miroslav Bilețchi.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 385


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți