Economie
Redactor: Mariana Struț
15 ianuarie 2020

Vameșii cernăuțeni au confiscat 55 kilograme de chihlimbar

Vameșii cernăuțeni au confiscat 55 kilograme de chihlimbar

Vameșii detașamentului cernăuțean în conlucrare cu reprezentanții serviciului fiscal au depistat în autovehicolul unui cetățean 55 kilograme de chihlimbar. Despre aceasta a anunțat serviciul de presă al Serviciului vamal de stat al Ucrainei.

Contrabandistul a fost reținut la punctul de trecere vamal ”Porubna”. În microbusul ”Mercedess” deținut de cetățeanul respectiv a fost descoperit chihlimbarul ascuns între scaunul de pasageri și porbagaj. Piatra scumpă a fost împărțită în 5 pungi sigilate. Chihlimbarul a fost confiscat.

 În aceiași zi, 14 ianuarie, la punctul de trecere a frontierei româno-ucrainene ”Porubna” a fost oprită o altă tentativă de contrabandă a pietrelor scumpe. De data aceasta un cetățean în vârstă de 28 de ani a încercat să scoată din țară 3 kilograme de chihlimbar.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 429

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți