Economie
Redactor: Elvira Chilaru
02 decembrie 2019

Vameșii transcarpatieni au confiscat de la un cetățean ucrainean o carte tipărită acum 130 de ani

Vameșii transcarpatieni au confiscat de la un cetățean ucrainean o carte tipărită acum 130 de ani

În ultima zi de toamnă,  la postul vamal „Malyy  Berezniy” colaboratorii Serviciului Vamal de Stat  al Ucrainei au stopat importul ilegal de valori culturale în Ucraina. Pasagerul  unui autoturism Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI - un ucrainean se întorcea  din Cehia în Ucraina.

Compatriotul a ales culoarul verde ca formă de control vamal. Prin urmare, alegerea acestei benzi este considerată a fi o declarație conform căreia mărfurile transportate  peste granița vamală a Ucrainei nu sunt supuse unei declarații scrise, impozitate prin plăți vamale, nu sunt supuse interdicției și / sau restricțiilor impuse importului pe teritoriul vamal al Ucrainei sau exportului în afara teritoriului și dovezilor cu semnificație juridică.

Prin urmare, în timpul inspecției vamale a vehiculului, ofițerii vamali au depistat o carte  „Zpevnik” (Cântece bisericești) din  1889, care nu a fost declarată în timpul declarației orale și care are însemne de valoare culturală.

Aceste acțiuni indică o încălcare a normelor vamale prevăzute la articolul 471 din Codul vamal al Ucrainei. Protocolul privind încălcarea normelor vamale a fost întocmit și cartea a fost retrasă în așteptarea deciziei instanței.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 334

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți