Economie
22 iulie 2021

Vești bune. 1.5 mii de laptopuri pentru profesorii din regiunea Cernăuți

Vești bune. 1.5 mii de laptopuri pentru profesorii din regiunea Cernăuți
22 iulie 2021

Vești bune. 1.5 mii de laptopuri pentru profesorii din regiunea Cernăuți

Pentru achiziționarea 1500 de laptopuri regiunea va primi  25,2 milioane de grivne subvenții de la bugetul de stat.

Potrivit informației difuzate astăzi de Departamentul învățământ și știință al Administrației regioanle de stat, autoritățile regionale planifică să achiziționeze circa o mie și jumătate de laptopuri pentru profesorii școlilor medii de cultură generală, astfel încât să fie omise toate dificultățile în organizarea învățământului la distanță. În aceste scopuri vor fi alocate subvenții de la bugetul de stat în suma de 25,2 milioane de grivne, altele 3,8 milioane vor fi alocate de comunitățile teritoriale din bugetele lor locale.

Autoritățile regionale pregătesc în prezent documentele necesare pentru anunțarea licitației. Se așteaptă ca laptopurile să fie achiziționate în perioada iulie-august 2021, iar pedagogii vor primi laptopurile până la sfârșitul anului în curs.

Ministerul Transformării Digitale și Ministerul Educației și Științei din Ucraina intenționează să achiziționeze laptopuri pentru 60.000 de profesori din țară, în bugetul de stat fiind prevăzute în aceste scopuri 980 milioane de grivne.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 413


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți