Economie
Redactor: Mirela Amarie
26 noiembrie 2021

Zborurile interne din Ucraina vor deveni mai ieftine

Zborurile interne din Ucraina vor deveni mai ieftine
26 noiembrie 2021

Zborurile interne din Ucraina vor deveni mai ieftine

Ministerul Infrastructurii din Ucraina intenționează să reducă rata de valoare adăugată pentru transportul aerian intern până la 7% în 2022, notează Agenția de știri BucPress.

Acest lucru a fost declarat de ministrul Infrastructurii, Olexander Kubrakov, în cadrul forumului „Marea Construcție: aviație și turism”.

Potrivit ministrului, inițiativa este deja în discuție cu deputații poporului.

 „Există o rată zero pentru transportul aerian internațional și o rată de 20% pentru transportul aerian intern. Observăm, aproximativ, că aceasta va fi o rată de 7%. Cred că va fi un stimulent suficient pentru companiile aeriene să facă zborurile în țară mai ieftine. Considerăm că va fi cu 10-20% mai ieftin. Aceasta înseamnă că vom crește numărul călătoriilor efectuate și că transportul nostru aerian intern va deveni mai accesibil cetățenilor”, a spus Kubrakov.

Ministrul Infrastructurii a mai menționat că proiectul bugetului de stat pentru 2022 va prevedea crearea unui fond special care va finanța dezvoltarea industriei aviatice și feroviare.

Vă reamintim că, președintele Volodimir Zelenski a anunțat ieri, 25 noiembrie, despre crearea transportatorului național ucrainean.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 242


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți