Economie
Redactor: Mirela Amarie
08 aprilie 2022

Zelenski a cerut regiunilor vestice să ofere ajutor antreprenorilor strămutați

Zelenski a cerut regiunilor vestice să ofere ajutor antreprenorilor strămutați
08 aprilie 2022

Zelenski a cerut regiunilor vestice să ofere ajutor antreprenorilor strămutați

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a cerut liderilor din regiunile de vest ale Ucrainei să facă tot posibilul pentru a se asigura că antreprenorii care s-au mutat aici din zona de război continuă să-și dezvolte afacerile.

„Acum, mulți dintre oamenii noștri care și-au părăsit orașele și comunitățile s-ar putea gândi: ce urmează și unde? Inclusiv ucrainenii din străinătate și rezidenții din estul, nordul, centrul statului care au plecat în vestul Ucrainei. Îi rog pe liderii acelor regiuni unde nu există amenințarea unor ciocniri directe cu inamicul să facă tot posibilul pentru a-i aduce pe oameni înapoi la muncă. Procesele economice să fie reluate și să fie restabilită viața normală în măsura în care securitatea o permite”, a subliniat președintele într-o adresare video.

El a mai menționat că acest lucru se aplică întregii administrații locale: primari, deputați, consilii orășenești și regionale.

„Căutați soluții pentru fiecare raion, regiune împreună cu guvernul, biroul președintelui, membrii Radei Supreme. O economie funcțională este la fel de importantă ca armata noastră curajoasă. Trebuie să facem totul pentru a restabili munca întreprinderilor interne, a comerțului, a resuscita întreprinderile mici și mijlocii din toată Ucraina, unde este sigur și posibil să lucrezi”, a adăugat Zelenski.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 238


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți