Opinie
23 aprilie 2019

Blocul ACUM felicită Ucraina „pentru votul dat împotriva corupției și oligarhiei”

Blocul ACUM felicită Ucraina „pentru votul dat împotriva corupției și oligarhiei”

Reprezentanții Platformei „Demnitate și Adevăr” și Partidului Acțiune și Solidaritate din Republica Moldova  îl felicită pe Volodimir Zelenski cu victoria obținută în cadrul scrutinului prezidențial din Ucraina. Totodată, blocul ACUM felicită și poporul ucrainean „pentru votul dat împotriva corupției și oligarhiei”.

“Salutăm modul liber și corect în care s-au desfășurat alegerile, chiar și în condițiile dramatice în care se găsește statul vecin. Pe această cale, adresăm felicitări noului președinte ales, Volodymyr Zelenski, pentru victoria convingătoare în aceste alegeri”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a blocului, potrivit deschide.md

Reprezentanții PPDA și PAS anunță că mizează pe „parteneriatul strategic cu Ucraina democratică în scopul asigurării securității și stabilității regionale, combaterii criminalității transfrontaliere și implementării standardelor și valorilor europene în societățile noastre”.

Potrivit Comisiei Electorale Centrale din Ucraina, în urma procesării a peste 90% din procesele verbale, pentru Zelenski au votat peste 73 la sută de alegători, în timp ce pentru contracandidatul său, Petro Poroșenko au votat doar 24,5%.

Agenţia BucPresswww.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 517

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți