Opinie
Redactor: Leonid Parpauț
11 februarie 2020

Businessman ucrainean: ”Zelenski nu acceptă niciun fel de critică” (OPINIE)

Businessman ucrainean: ”Zelenski nu acceptă niciun fel de critică” (OPINIE)
11 februarie 2020

Businessman ucrainean: ”Zelenski nu acceptă niciun fel de critică” (OPINIE)

”Intrând în biroul președintelui trebuie să aplauzi” În cadrul unei emisiuni televizate, omul de afaceri ucrainean și fost moderator tv, Andrii Palcevski, a comentat entuziasmul puternic al președintelui Zelenski de a transforma sfera media din Ucraina.

Potrivit lui Palcevski, ”artistul care a fost mereu scăldat în ovații și aplauze - președintele în exerciuțiu Zelenski - nu tolerează absolut niciun fel de critică și, această atitudine (respingerea oricări critici din partea șefului statului ucrainean– n.r.) poate avea consecințe foarte triste asupra întregii societăți”. Astfel, Palcevski prezice ”confruntări serioase în sfera media, în special, a lichidării unor posturi de televiziune neconvenabile, prin intensificarea ulterioară a procesului de ucrainizare a televiziunii și domeniului mass-media ucrainene”, notează akcenty.com.ua.

Moderatorul menționează faptul că una dintre cele mai serioase provocări pentru președintele Zelenski este incapacitatea acestuia de a selecta din fluxul de știri problemele esențiale,  soluționarea cărora va include în mod automat și modele de rezolvare a problemelor, mai puțin importante.

”Cea mai mare provocare a politicianului Zelenski este teama de a fi criticat și incapacitatea de a accepta orice critică, inclusiv criticile constructive. Intrând în biroul președintelui trebuie să aplauzi”, a spus omul de afaceri ucrainean și fost moderator tv, Andrii Palcevski, într-un comentariu la un post de televiziune.

Agenția Buc Press – www.bucpress.eu 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 1020


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți