Opinie
Redactor: Svetlana Pantea
30 martie 2021

Cernăuți: Următorii se vor vaccina profesorii şi poliţiştii

Cernăuți: Următorii se vor vaccina profesorii şi poliţiştii
30 martie 2021

Cernăuți: Următorii se vor vaccina profesorii şi poliţiştii

La Cernăuţi continuă campania de vaccinare anti-Covid-19. În dimineaţa zilei de 29 martie numărul persoanelor vaccinate era de 4594 de oameni.

În prezent, are loc vaccinarea angajaților în sfera medicală şi celor din sfera socială, bătrânilor de peste 80 de ani şi persoanelor publice cu vârsta de peste 60 de ani.

Potrivit Nataliei Gusak, adjuncta şefului ARS Cernăuţi, în etapa următoare de vaccinare vor fi imunizaţi pedagogii, primarii comunităţilor teritorile şi poliţiştii. Medicii de familie deja întocmesc asemenea liste. Mai târziu, vor fi vaccinate persoanele cu vârsta de peste 60 de ani.

Amintim că în regiunea Cernăuţi imunizarea împotriva Covid-19 a început la 25 februarie curent. Vaccinarea se face cu preparatul Covishield dezvoltat de concenrul farmaceutic britanic-suedez Oxford/AstraZeneca.

Agenţia BucPress – www.bucpress.eu

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 444


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți