Opinie
18 noiembrie 2021

Coruptia, printre cele mai importante probleme în Ucraina (opinie)

Coruptia, printre cele mai importante probleme în Ucraina (opinie)

Ucrainenii au numit corupția și sărăcia cele mai mari probleme ale țării. Potrivit unui sondaj de opinie, cele mai importante și actuale probleme cu care se confruntă cetățenii în Ucraina sunt corupția, războiul în estul proseparatist al țării și sărăcia.

 

În ciuda perioadei de pandemie cauzată de noul coronavirus, doar 18% dintre cei intervievați sunt de părerea că accesul pacienților la asistența medicală gratuită continuă să fie o problemă serioasă, iar 50% dintre cei chestionați au afirmat că schemele corupționiste din Ucraina, războiul din Donbas (42%) și sărăcia în rândul populației (37%) continuă să ”frâneze dezvoltarea țării”, potrivti pravda.ua.

La întrebarea: care este cea mai mare provocare pentru familiile lor, ucrainenii consideră că sărăcia a crescut foarte mult în ultimii ani - 47% dintre respondenți. Potrivit ucrainenilor ”corupția, șomajul și sărăcia frânează dezvoltarea țării”, iar 45% dintre cei, care au participat la sondajul de opinie au subliniat că ”deși se fac reforme, ele sunt fără efect”.

Sondajul a fost realizat în perioada august - septembrie 2021.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 298


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2021 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți