Opinie
Redactor: Leonid Parpauț
12 februarie 2020

Ermak? Noul șef al Biroului Ze? Ovații îndelungate (opinie)

Ermak? Noul șef al Biroului Ze? Ovații îndelungate (opinie)
12 februarie 2020

Ermak? Noul șef al Biroului Ze? Ovații îndelungate (opinie)

Ovații îndelungate! Demiterea lui Andrii Bogdan și numirea lui Andrii Ermak în postul de șef al Biroului Președintelui Ucrainei este cea mai importantă decizie luată de Zelenski privind numirea de cadre, afirmă politologii de la Kiev.

În toamna anului trecut a demisionat secretarul Consiliului Naţional de Securitate şi Apărare,  Oleksandr Daniliuk, unul dintre cei mai apropiaţi aliaţi ai noului președinte, care nu a fost considerat niciodată ”din anturajul sau omul de încredere al noului președinte”. Înainte de aceasta, Daniliuk a lucrat și în cadrul echipei președintelui Poroșenko.

Andrii Bogdan și Andrii Ermak, fostul și actualul șef al Biroului prezidențial erau cunoscuți cu Zelenski cu mult timp înainte de cursa electorală, însă comunicarea dintre ”aceste două figuri conducătoare și importante în echipa Ze”, potrivit publicațiilor ucrainene ”nu erau în regulă, mereu se aflau într-un permanent conflict”.

Într-un interviu acordat Interfax-Ucraina, președintele Zelenski a confirmat existența ”unei situații potențiale de conflict și divergențe între ei, și sunt sigur că  cineva va fi demis, deoarece nu poți să trăiești într-un permanent conflict”. De fapt, la câteva ore după publicarea acestui interviu, apare un decret prezidențial privind eliberarea lui Bogdan și numirea lui Ermak în funcția de șef al Biroului președintelui Zelenski.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 710


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți