Opinie
Redactor: Mirela Amarie
02 aprilie 2021

Eurovision-2021 cu sau fără spectatori?

Eurovision-2021 cu sau fără spectatori?
02 aprilie 2021

Eurovision-2021 cu sau fără spectatori?

Organizatorii concursului „Eurovision-2021” au declarat că vor permite spectatorilor să fie prezenți în sală, în timpul concursului, dar toți vor trebui să respecte normele de carantină.

Competiţia muzicală va avea loc la Ahoy Arena din Rotterdam, în luna mai, după ce anul trecut ea a fost anulată din cauza pandemiei.

Conform noii decizii, arena va fi pe jumătate ocupată şi fanii vor trebui să prezinte înainte de acces un test Covid-19 cu rezultat negativ.

„Vom lua în considerare opțiunile disponibile acum și vom anunța în următoarele săptămâni informații mai detaliate despre modul în care putem admite în siguranță publicul la locul competiției, dacă situația ne permite. Sănătatea și siguranța tuturor celor care participă la eveniment rămâne prioritatea noastră principală”, au spus organizatorii.

De asemenea, au adăugat că toate delegațiile și artiștii vor adera la un protocol strict și, în niciun caz, nu vor fi în contact cu potențialii membri ai publicului.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 521


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți