Opinie
14 mai 2020

Fost Procuror General: ”Autoritățile ucrainene reacționează haotic la noile provocări” (OPINIE)

Fost Procuror General: ”Autoritățile ucrainene reacționează haotic la noile provocări” (OPINIE)
14 mai 2020

Fost Procuror General: ”Autoritățile ucrainene reacționează haotic la noile provocări” (OPINIE)

Reacționează haotic la noile provocări. Autoritățile statului ucrainean duc lipsă de produse analitice și propuneri interesante, potrivit fostului procuror general Ruslan Riaboșapka.

”Autoritățile centrale de la Kiev acționează haotic...” Această opinie a fost exprimată de fostul procuror general într-un interviu pentru publicația ucraineană LB.ua.

"Noua conducere a țării plutește, deocamdată, pe cursul apei și în mare parte reacționează sporadic și haotic la anumite provocări interne și externe. În plus, reacția Kievului la aceste amenințări sunt destul de stângace și întârziate. Evident, lipsesc propunerile de politici publice, strategii sau programe strategice și produse analitice”, a concluzioant fostul procuror general.

Fostul procuror Ruslan Riaboșapka susține că președintele Volodimir Zelenski se împotrivește și distruge reformele inițiate în Procuratură, întrucât actualul procuror general Venediktova repune în funcții foști procurori, fără respectarea criteriilor și procedurilor de selecție și numire a procurărilor de către comisia de atestare.

”Venediktova, Procurorul General al lui Zelenski, distruge principalele idei ale reformei propuse de președinte, numind în funcții persoane care nu doresc să-și exercite funcția în mod cinstit, corect şi conştiincios… Și în acest sens, președintele Zelenski nu se deosebește de fostul președinte Poroșenko, care, de asemenea, nu a oferit posibilitatea de a efectua reforma necesară a parchetului în perioada 2015-2016”, a declarat fostul procuror general, Riaboșapka.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 842


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți