Opinie
Redactor: Mirela Amarie
25 septembrie 2020

Ludovica Țurcan - noul șef al Departamentului de Educație și Știință din regiunea Cernăuți

Ludovica Țurcan - noul șef al Departamentului de Educație și Știință din regiunea Cernăuți
25 septembrie 2020

Ludovica Țurcan - noul șef al Departamentului de Educație și Știință din regiunea Cernăuți

Țurcan Ludovica a fost numită noul șef al Departamentului de Educație și Știință al Administrației Regionale de Stat Cernăuți.

În prezența șefului administrației regionale de stat Cernăuți, Serhiy Osaciuk, a șefului adjunct Iryna Isopenko, a șefului de personal Serhiy Nejurbida și a colegilor departamentului, Țurcan Ludovica a depus jurământul de funcție.

„Departamentul Educației și Științei este un mecanism eficient care ar trebui să asigure activitatea coordonată a tuturor instituțiilor de învățământ din regiunea noastră. Liderul său ar trebui să inspire, să îndrume și să consilieze întreaga comunitate educațională. Nu uitați, cel mai valoros lucru pe care îl are un funcționar public este reputația. Nimeni nu trebuie să se îndoiască de dreptatea, onestitatea și conștiința dumneavoastră”, a spus Serhiy Osachuk.

Noul șef al Departamentului de Educație și Știință a absolvit Universitatea Națională Cernăuți, specializarea „Limba engleză”. O lungă perioadă de timp a fost director al școlii №41 din Cernăuți cu studiul componentei etnoculturale evreiești a consiliului orășenesc Cernăuți. Sub conducerea lui Ludovica Țurcan, școala a fost recunoscută în mod repetat drept una dintre cele mai bune din regiune.

Astfel, în 2008, conform rezultatelor examenului de atestare a activităților educaționale, instituția de învățământ a primit o distincție. În 2010, școala a devenit câștigătoarea acțiunii publice „Amiralul educației din Ucraina”, în 2011 - „Liderul educației al secolului XXI”. În 2012, școala a fost inclusă în baza de date a școlilor care au primit statutul de instituție de învățământ activă public. În anul de învățământ 2012-2013, instituția a devenit câștigătoarea concursului național „Predare la nivel înalt” în cadrul proiectului „Pt - tehnologii avansate de studiu”.

În 2014, școala a primit o diplomă și o medalie de aur la a V-a ediție a  Expoziției Internaționale „Instituții de învățământ moderne. Inovație în educație”, iar în 2015 a câștigat locul al treilea în competiția națională „Școli secundare vedete din Ucraina”.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 465


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți