Opinie
Redactor: Elvira Chilaru
21 iunie 2021

Munții Carpați, incluși pe lista celor mai bune trasee montane din Europa

Munții Carpați, incluși pe lista celor mai bune trasee montane din Europa
21 iunie 2021

Munții Carpați, incluși pe lista celor mai bune trasee montane din Europa

Compania europeană SaveOnEnergy a colectat date prin intermediul aplicației pentru drumeții montane AllTrails. Analiza acestor informații a arătat că în Ucraina sunt cele mai bune trasee pentru alpinism și cele mai lungi trasee de drumeții.

În general, în aceste două secțiuni, Ucraina a ocupat un onorabil al doilea loc după Liechtenstein, iar printre țările pentru drumeții din Europa, Ucraina a ocupat doar locul 6.

Prima realizare este una dintre cele mai lungi rute de mers pe jos din Ucraina. Lungimea medie este de 23.682 metri. Chiar și mai mult de mers pe jos în munții Liechtenstein - un traseu este de aproximativ 50 de kilometri.

Cea de-a doua realizare este că în Carpații ucraineni traseele au o medie de 1.220 metri de altitudine. Acest lucru le permite călătorilor să vadă peisaje incredibile și să se bucure de peisajul montan.

A treia realizare este un premiu în clasamentul general al celor mai bune țări din Europa pentru drumeții. Din 10 poziții, Ucraina a ocupat locul 6. Acest lucru se datorează faptului că această evaluare a luat în considerare o serie de criterii complexe. În special: infrastructură, diversitatea traseului și peisajului, dificultatea de a urca etc.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 436


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți