Opinie
16 ianuarie 2021

Noul primar al Cernăuților, supus presiunilor din partea Procuraturii (opinie)

Noul primar al Cernăuților, supus presiunilor din partea Procuraturii (opinie)
16 ianuarie 2021

Noul primar al Cernăuților, supus presiunilor din partea Procuraturii (opinie)

Potrivit primarului orașului Cernăuți, Roman Kliciuk, asupra echipei sale se fac presiuni din partea procuraturii regionale.

Despre acest lucru el a declarat pe pagina de Facebook. Respectivele afirmații ale primarului sunt respinse de procuratura regională.  

Potrivit informațiilor de care dispun, specifică primarul Kliciuk, aceasta a avut loc în ziua de miercuri din cursul săptămînii trecute, când procuratura regională a convocat o ședință în cadrul căreia a fost stabilită sarcina de a face tot posibilul pentru a găsi ceva compromițător la mine pesonal, și de a influența supra busnessului.

Într-un comentariu pentru televiziunea publică, purtătorul de cuvânt al parchetului regional, Natalia Sokolovska a negat desfășurarea unei astfel de ședințe. În același timp, reprezentanții procuraturii solicită primarului Kliciuk să se adreseze forțelor de ordine în vederea unei investigații în această privință.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 608


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți