Opinie
20 aprilie 2021

O echipă ucraineană din cea de a treia ligă refuză să participe la Superliga Europeană de Fotbal

O echipă ucraineană din cea de a treia ligă refuză să participe la Superliga Europeană de Fotbal
20 aprilie 2021

O echipă ucraineană din cea de a treia ligă refuză să participe la Superliga Europeană de Fotbal

Clubul ucrainean de fotbal Karpaty Lviv, care ocupă ultima poziție în Grupa A, Liga II (a treia pe Ucraina, după Premier League și Prima Ligă), a anunțat în glumă pe contul său de Instagram că Superliga Europeană (ESL) anunțată de 12 mari echipe din UE este o afacere, și nu o competiție. Din aceste considerente, Karpaty Lviv nu vor lua parte la această ligă.

În acest mod, Karpaty Lviv care este la un pas de a părăsi grupul cluburilor de fotbal profesionist din Ucraina, și-a exprimat protestul față de crearea ESL.

Reamintim că douăsprezece cluburi s-au înscris în ESL: șase dintre ele din prima ligă engleză - Premier League (Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United și Tottenham) și AC Milan, Atletico Madrid, Barcelona, ​​Inter Milano, Juventus și Real Madrid.

Cluburile fondatoare își doresc o nouă competiție în mijlocul săptămânii, cu echipe care continuă să concureze în ligile naționale. Superliga ar urma să aibă 20 de echipe și ar urma să înlocuiască pentru respectivele formații Liga Campionilor. Dintre acestea, 12 membre fondatoare și încă trei, care încă nu au aderat, ar fi membre permanente și nu s-ar confrunta niciodată cu retrogradarea. Alte 5 echipe se vor califica anual, în funcţie de rezultatele din sezonul precedent.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu   

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 634


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți