Opinie
Redactor: Svetlana Pantea
08 iulie 2020

Osaciuk: Anul 2020 se va încheia, probabil, sub influenţa virusului SARS Cov-2

Osaciuk: Anul 2020 se va încheia, probabil, sub influenţa virusului SARS Cov-2
08 iulie 2020

Osaciuk: Anul 2020 se va încheia, probabil, sub influenţa virusului SARS Cov-2

Şeful Administraţiei Regionale de Stat Cernăuţi, Serghei Osaciuk presupune că  virusul SARS Cov-2 ar putea exista în Ucraina până la sfâşitul anului 2020.Referindu-se la slăbirea măsurilor restrictive, acesta a spus că regiunea Cernăuţi este precaută în această privinţă.

„Suntem conştienţi de ce se poate întâmpla şi cerem oamenilor să-şi aminitească că Ucraina se află în carantină, aceasta încă nu a fost anulată. Carantina a fost doar slăbită în unele regiuni, în funcţie de situaţia şi tendinţa de creştere a numărului de cazuri. Mă bucur că regiunea Cernăuţi, în sfârşit, se numără între regiunile, care îşi permite să aplice unele măsuri de relaxare”, a spus el.

Potrivit lui, regiunea Cernăuţi este precaută în ceea ce priveşte slăbirea măsurilor restrictive şi este conştientă de faptul că acest virus este periculos. El nu a dispărut şi pericolul  de infectare persistă. Serghei Osaciuk a mai spus că potrivit prognozelor, Ucraina va trăi cu acest virus probabil până la sfârşitul anului 2020, cel puţin.

Agenţia BucPress – www.bucpress.eu  

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 968


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți