Opinie
Redactor: Mirela Amarie
14 mai 2021

OSCE: Rusia a transferat armament nou în Crimeea

OSCE: Rusia a transferat armament nou în Crimeea
14 mai 2021

OSCE: Rusia a transferat armament nou în Crimeea

Misiunea SUA la OSCE a subliniat că Rusia, în ciuda declarațiilor despre retragerea trupelor de la frontierele ucrainene, continuă să transfere arme grele în Crimeea.

Acest lucru a fost declarat de șefa adjunctă a misiunii SUA la OSCE, Elizabeth Rosenstock-Siller, la o ședință a Consiliului permanent al OSCE la Viena.

Ea a menționat că Washingtonul continuă să monitorizeze îndeaproape situația după declarațiile Rusiei despre reducerea forțelor.

„Chiar și după declarațiile Rusiei despre reducerea numărului de forțe de-a lungul frontierei cu Ucraina, Rusia a trimis recent elemente de asalt, tancuri T-72B3, mortare de 120 mm, obuziere de 122 mm, transportoare blindate de personal și alte arme în Crimeea”, a spus ea.

Elizabeth Rosenstock-Siller a mai menționat că Rusia continuă să recruteze tineri în Crimeea ocupată, iar situația drepturilor omului continuă să se deterioreze.

De asemenea, și-a exprimat îngrijorarea cu privire la situația din zona de război din estul Ucrainei și problemele de acces pentru Misiunea Specială de Monitorizare a Organizației pentru Securitate și Cooperare (OSCE), care în marea majoritate a cazurilor apar pe teritoriul controlat de militanți, precum și atacurile frecvente asupra dronelor misiunii.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 390


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți