Opinie
09 iunie 2020

Parlamentar ucrainean: ”În mediul cunoscuților săi, Ermak spune că are un morman de dosare împotriva mea” (opinie)

Parlamentar ucrainean: ”În mediul cunoscuților săi, Ermak spune că are un morman de dosare împotriva mea” (opinie)
09 iunie 2020

Parlamentar ucrainean: ”În mediul cunoscuților săi, Ermak spune că are un morman de dosare împotriva mea” (opinie)

”Spune că are un morman de dosare împotriva mea. În funcția de șef al Oficiului Președintelui Ucrainei, Andrei Ermak, este preocupat de colectarea ilegală de informații”, a declarat deputatul Gheo Leros.

Într-un interviu pentru censor.net.ua, deputatul în Rada Supremă din partea partidului ”Slujitorul poporului” a menționat că Ermak, ”îi transmite în mod sistematic salutări”. "Când îi întâlnește pe cunoscuții sau colegii mei, își amintește de mine cu și fără niciun motiv... Le povestește mereu despre existența unui dosar imens împotriva mea și că ”totu-i clar în situația mea”, a declarat deputatul.

După părerea parlamentarului Gheo Leros - ”aceste declarații sunt o confirmare a  faptului că, ocupând funcția de șef al Biroului prezidențial, Ermak s-a implicat în colectarea ilegală de informații”. După discursul deputatului Leros de la tribuna parlamentară, în timpul căruia a promis să-l pună pe Ermak la închisoare, parlamentarului i-au transmis că șeful Biroului prezidențial intenționează să organizeze împotriva acestuia ”o provocare sau altceva ce l-ar putea compromite ”.

”Au încercat să mă învinuiască de  lucruri de care nu sunt vinovat. Nu am încălcat legea, nu sunt implicat în ”scheme” (scheme de corupție – n.r.), așa că încercările lor nu au reușit. El (Ermak) este un paranoic, inadecvat și incompetent...”, a subliniat parlamentarul fracțiunii mono majoritare ”Slujitorul poporului”, Gheo Leros.

Vom reaminti că în data de 29 martie curent, deputatul Gheo Leros a făcut public înregistrările video în care fratele șefului Biroului președintelui, Denis Ermak, discută cu cineva despre numiri în diverse posturi de conducere.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 879


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți