Opinie
29 noiembrie 2019

Popularitatea președintelui Zelenski în scădere

Popularitatea președintelui Zelenski în scădere
29 noiembrie 2019

Popularitatea președintelui Zelenski în scădere

Un sondaj de opinie realizat de Institutul Internaţional de Sociologie din Kiev arată că numărul susținătorilor președintelui ucrainean, Volodimir Zelenski, a scăzut considerabil în ultimele luni - scrie agenţia RBC, citată de Rador.

La sfârșitul lunii noiembrie, 52% dintre ucraineni aveau o părere pozitivă despre președintele Zelenski, în timp ce 19% au declarat că nu sunt de acord cu activitatea acestuia. Astfel, sociologii semnalează că, în această toamnă, procentajul ucrainenilor care îl simpatizează pe Volodimir Zelenski a scăzut de la 73% în septembrie la 52% la sfârșitul lunii noiembrie.

În același timp, numărul cetăţenilor care dezaprobă activitatea preşedintelui Zelenski a crescut de la 7% în septembrie la 19% la sfârșitul lunii noiembrie. Volodimir Zelenski a fost ales preşedinte al Ucrainei pe 21 aprilie 2019, fiind votat de 73,22% dintre alegători.

Contracandidatul lui Zelenski, ex-preşedintele ucrainean Petro Poroşenko, a obţinut doar 24,45% din voturi.

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 290


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți