Opinie
Redactor: Elvira Chilaru
08 mai 2020

Primăria unui oraș din Ucraina, dată în judecată pentru că a relaxat prea de vreme măsurile de carantină

Primăria unui oraș din Ucraina, dată în judecată pentru că a relaxat prea de vreme măsurile de carantină
08 mai 2020

Primăria unui oraș din Ucraina, dată în judecată pentru că a relaxat prea de vreme măsurile de carantină

Administrația regională de stat Transcarpatia a intentat un proces împotriva relaxării carantinei din Mucacevo începând cu 4 mai.

Într-o perioadă în care întreaga țară trăiește deja într-o realitate post-carantină, autoritățile urmează în continuare instrucțiunile centrului -  de a soluționa problema. Nu este momentul să ne gândim cum să înrăutățim situația organelor de autogestiune locală și locuitorilor de aici. Acum este momentul să ne gândim cum să acționăm mai eficient și să trăim în noile realități, când pericolul coronavirusului va fi alături de noi în decursul  multor luni de-a rândul, da, poate și ani.

La 6 mai 2020  Administrația regională de stat Transcarpatia a inițiat un proces privind deciziile referitoare la anularea prematură a măsurilor de prevenire a proliferării  Covid-19 ale Consiliului  Local Mucacevo.

Nou-numitul șef al administrației regionale de stat din Transcarpatia, Oleksiy Petrov, s-a adresat către organele de drept  cu solicitarea de a  verifica cum s-a dezvoltat situația în condițiile  de relaxare a carantinei  în Mucacevo după   4 mai.

În același timp, în pofida  ameliorării carantinei în Ucraina doar din  11 mai, Administrația Regională de Stat a decis să celebreze Ziua Victoriei prin  evenimente solemne.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 644


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți