Opinie
Redactor: Elvira Chilaru
05 ianuarie 2021

SBU investighează cazuri de apeluri și lozinci separatiste în Transcarpatia

SBU investighează cazuri de apeluri și lozinci separatiste în Transcarpatia
05 ianuarie 2021

SBU investighează cazuri de apeluri și lozinci separatiste în Transcarpatia

În Transcarpatia, SBU a depistat  un rezident al regiunii care făcea apel  la schimbarea hotarelor  Ucrainei

Specialiștii cibernetici ai Serviciului de Securitate din Ucraina au blocat activitățile unui rezident din regiunea  Transcarpatia, care a cerut separarea anumitor teritorii ale Ucrainei, potrivit Serviciul de presă SBU din regiunea Transcarpatia.

Conform datelor preliminare ale anchetei SBU, un locuitor din Beregovo a creat o serie de conturi pe rețelele de socializare, prin intermediul cărora a distribuit apeluri propagandistice pentru a încălca integritatea teritorială a Ucrainei.

În special, el a cerut cetățenilor să sprijine separarea regiunii transcarpatice de statul ucrainean. Examinarea lingvistică inițiată de Serviciul de Securitate al Ucrainei a confirmat că textele diseminate conțineau apeluri de încălcare a integrității teritoriale a Ucrainei.

În prezent, suspectul a fost informat de anchetatorii de securitate cu privire la suspiciunea prevăzută la partea 1 a art. 110 (încălcare a integrității teritoriale și a inviolabilității Ucrainei) din Codul penal al Ucrainei. Devoalarea  suspectului a fost  înfăptuită  sub gestionarea  procedurală a Parchetului Regional Transcarpatia.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 579


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți