Opinie
Redactor: Elvira Chilaru
30 noiembrie 2020

Șeful fracțiunii „Slujitorul poporului”: Ucraina se va confrunta cu un inevitabil „lockdown intelectual”

Șeful fracțiunii „Slujitorul  poporului”: Ucraina se va confrunta cu un inevitabil „lockdown intelectual”
30 noiembrie 2020

Șeful fracțiunii „Slujitorul poporului”: Ucraina se va confrunta cu un inevitabil „lockdown intelectual”

 Ucraina se va confrunta cu un inevitabil „lockdown intelectual”. În același timp, probabilitatea unui lockdown  total este de 90%.

Cabinetul de Miniștri al Ucrainei are în vedere posibilitatea introducerii unui „lockdown intelectual” dacă creșterea infecțiilor cu coronavirus nu se va opri. Carantina va fi diferită față de carantina strictă impusă în Ucraina în primăvară, acordând atenție realităților fiecărei regiuni.

Acest lucru a fost afirmat de șeful fracțiunii „Slujitorul poporului”, David Arahamiya, la o emisiune a canalului   „Ucraina 24”. Utilizatorii rețelelor de socilizare au luat în derâdere noțiunea de „lockdown intelectual”, menționând că mai corect ar fi „carantină adaptivă” în dependență de situația din regiuni.

Astfel, potrivit politicianului, „lockdownul intelectual” este ajustat la realitățile din fiecare regiune, inclusiv la transportul public.

„Sunt șanse să avem noroc, dar până acum se pare că probabilitatea este foarte mare. Acum întrebarea este cum să o introducem corect și în ce format", a spus deputatul.

El a adăugat că în ultimele zile Ucraina a ajuns la o situație critică în ceea ce privește  pacienții cu COVID-19, dar această situație este „foarte incertă”.

Arahamiya a menționat că, în opinia sa, în ceea ce privește minimizarea recesiunii economice, este necesar să se încerce întârzierea introducerii unei carantine stricte până la sărbătorile de Anul Nou.

„Atunci, 90% dintre întreprinderi nu vor lucra  oricum. Pierderile pentru economie vor fi minime. Desigur, industriile de prestare a serviciilor și divertismentului vor suferi cel mai mult, dar alte întreprinderi, inclusiv cele industriale, vor suferi cel mai puțin”, a spus David Arahamiya.

Astfel, restricțiile de carantină pot cauza probleme în sfera transportului public. În preajma  Anului Nou „această problemă va dispărea singură de la sine”.

"În ceea ce privește consecințele și inconvenientele pentru oameni - desigur, va periclita sărbătorile de Anul Nou, dar nu va afecta economia atât de tare", a spus Arahamia.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 595


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți