Opinie
10 august 2020

SUA: Operațiunea militară de întoarcere a Crimeii va provoacă victime umane şi distrugeri materiale (OPINIE)

SUA: Operațiunea militară de întoarcere a Crimeii va provoacă victime umane şi distrugeri materiale (OPINIE)
10 august 2020

SUA: Operațiunea militară de întoarcere a Crimeii va provoacă victime umane şi distrugeri materiale (OPINIE)

Peninsula anexată de Rusia trebuie să fie întoarsă doar prin aplicarea unor sancțiuni mai mari și mai dure împotriva Moscovei, în caz contarar, al  întoarcerii Crimeii anexate prin acțiuni de luptă va genera distrugeri de proporţii, pierderi umane şi materiale.

Despre aceasta a declrat fostul reprezentant special al Departamentului de Stat al SUA pentru Ucraina, Kurt Walker, potrivit krymrealii. Walker a menționat că nu este o idee bună întoarcerea teritoriilor ocupate ale peninsulei prin acțiuni de luptă.

"Nu cred că este o variantă reușită. O astfel de operație va provoacă victime umane şi va produce distrugeri materiale devastatoare. Rusia are una dintre cele mai puternice și mari forțe militare din lume”, a declarat Walker. Fostul reprezentant al Departamentului de Stat american consideră că confruntarea armată se va extinde și pe alte teritorii ale Ucrainei. Potrivit lui Walker, dintre toate opțiunile pentru întoarcerea Crimeei, operațiunea militară este cea mai nepotrivită modalitate de reintegrare a peninsulei anexate.

”Toate acestea ar duce la un conflict în afara Crimeii, în alte zone ale Ucrainei, inclusiv în unele teritorii ale Europei. Nu există nicio opțiune reușită pentru întoarecerea militară a Crimeii", a spus Walker. El a menționat, de asemenea, că împotriva Moscovei ar trebui să fie aplicate sancțiuni mult mai dure. În același timp, ucrainenii ar trebui să fie răbdători.

”În astfel de condiții, mai devreme sau mai târziu Kremlinul va fi forțat să se retragă din Criumeea. Și sincer vorbind, trebuie să fim răbdători. Și, odată cu tecerea timpului, se va schimba și Rusia. Mai devreme sau mai târziu, ea (Federația Rusă – n.r.) se va schimba. Putinismul și continuarea guvernării acestuia până în 2036, nu sunt un semn al puterii, ci al slăbiciunii. Cred că Rusia se va schimba în timp. Sanctiunile împotriva Rusiei trebuie menținute și să fim pregătiți pentru aceste schimbări", a completat Walker.

Anterior, Kurt Walker a recunoscut că a discutat despre subiectul Crimeii cu oficialii ruși, dar aceștea au refuzat să vorbească despre anexarea Crimeii de către Rusia.  

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 696


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți