Opinie
Redactor: Georgeta Marina
08 iunie 2021

Transcarpatia: În comuna Slatina a sosit timpul schimbărilor

Transcarpatia: În  comuna Slatina a sosit timpul schimbărilor
08 iunie 2021

Transcarpatia: În comuna Slatina a sosit timpul schimbărilor

Aflată în derivă decenii la rând,  comuna Slatina a intrat în perioada renașterii. Echipa  de manageri condusă de  Vasile Iovdi, noul primar ales,  detestă noțiunea  de lâncezeală și indolență, fiecare are un segment  stabilit de activitate și termenii de  realizare a celor propuse.

Astfel, mai întâi schimbarea la față au simțit-o  instituțiile de ocrotire a sănătății: în toate satele și cătunele  din  comună  ambulatoriile și spitalele au fost reconstruite și  dotate cu  aparatură medicală de ultimă oră, apoi  în satul Biserica Albă a fost deschis un centru de prestare  a serviciilor administrative.

A urmat un proiect  european de prevenire și  contracarare a  situațiilor de urgență, care a fost implementat cu succes și a fost achiziționată tehnica de intervenție în  cazul unor calamități naturale și  tehnogene. Dar cea mai mare problemă a localităților românești erau drumurile.  De aceea  o atenție deosebită  se acordă reparării și recondiționării  căilor de acces  și arterelor centrale.  Zilele acestea  s-a încheiat reparația   tuturor tronsoanelor de drumuri ce duc  spre stațiunile balneare „Lacurile sărate”. Ele au fost recondiționate cu contribuția primăriei, care a alocat  4,4 mln. grivne, iar antreprenorii – 2 mln. grivne. Acum  cartea de vizită a Slatinei – lacurile sărate își așteaptă vizitatorii, pentru care sunt pregătite condiții confortabile de recreere.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 919


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți