Opinie
Redactor: Elvira Chilaru
02 iunie 2020

Transcarpatia: O călătorie în jurul lumii timp de 20 de luni vor săvârși tatăl cu fiul

Transcarpatia: O călătorie  în jurul lumii timp de 20 de luni vor săvârși tatăl cu fiul
02 iunie 2020

Transcarpatia: O călătorie în jurul lumii timp de 20 de luni vor săvârși tatăl cu fiul

Tatăl și fiul, ambii cu prenumele Andrei și numele Zakutnîi  din orașul Mucacevo au plecatt într-o călătorie în jurul lumii, care va dura 20 de luni.

Organizatorul călătoriei este Andrei Zakutnîi de 16 ani, împreună cu tatăl el  vrea să viziteze  60 de țări și să colecteze bani pentru construcția unui centru internațional de reabilitare pentru copiii cu dizabilități. În acest scop ei planifică să  parcurgă 93.000 km.

Tânărul ne-a relatat că  aceasta nu e prima lui călătorie, dar  de data aceasta numărul țărilor de vizitat e considerabil mai mare. El este diagnosticat cu hemofilie, de aceea călătoria este  deosebit de importantă pentru el.

„Scopul călătoriei e deosebit de important – de a găsi adepți, oameni care nu sunt indolenți, care vor să acorde ajutor  pentru a  colecta de bani  pentru construcția unui  centru de reabilitare internațional, unde  își vor  reface sănătatea copiii cu dizabilități”.

Andrei a devenit amator  de călătorii de la vârsta de 13 ani, dar de data aceasta pregătirile  au durat  doi ani.

«Împreună cu tata am elaborat concepția și strategia călătoriei. Trei luni de zile vom călători prin Ucraina, apoi  ne vom îndrepta spre țări străine», povestește Andrei-junior.

Pentru  această călătorie de durată  ei au achiziționat o autospecială.

„E un auto adevărat unicat, — spune adolescentul. — În interior  are tot ce e necesar pentru o călătorie confortabilă. Avem audio sistemă, televizor, antenă. Dispunem  de bucătărie, lavoar, aragaz și frigider”.

În decursul călătoriei  ei se vor întâlni cu  mecenați, oameni cu dare de mână, staruri ai sportului și show-businessului.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 438


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți