Opinie
Redactor: Mirela Amarie
15 octombrie 2021

Ucraina: Cine va trebui să facă a treia doză de vaccin împotriva COVID-19

Ucraina: Cine va trebui să facă a treia doză de vaccin împotriva COVID-19
15 octombrie 2021

Ucraina: Cine va trebui să facă a treia doză de vaccin împotriva COVID-19

Ucraina va examina necesitatea introducerii vaccinării cu doza a III-a, care va putea fi oferită persoanelor cu boli cronice, a anunțat medicul sanitar șef de stat, Igor Kuzin.

Posibilitatea introducerii dozei suplimentare va fi analizată săptămâna viitoare de către Grupul Național Tehnic de Experți în Imunoprofilaxie. Doza se recomandă să fie făcută la 6-8 luni după finalizarea cursului complet de vaccinare pentru persoanele cu boli cronice.

 „Când a fost luată în considerare această problemă, au spus că vorbim despre persoane imunocompromise. Prin urmare, instrucțiunile care sunt în vigoare în alte țări sunt în prezent studiate, iar cele interne sunt în curs de dezvoltare. Sperăm că în viitorul apropiat vom putea introduce o astfel de practică în conformitate cu recomandările”, a spus Kuzin.

Vă reamintim că în Ucraina există deja o cerință pentru vaccinarea obligatorie pentru o serie de profesii. În același timp, listele pentru vaccinarea obligatorie nu vor rămâne statice – profesiile vor fi actualizate constant, cel mai probabil - în fiecare săptămână.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 409


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți