Opinie
03 octombrie 2019

Un diplomat ucrainean îndeamnă la boicotarea unui hotel din Turcia (opinie)

Un diplomat ucrainean îndeamnă la boicotarea unui hotel din Turcia (opinie)

Ambasadorul Ucrainei în Turcia, Andrii Sibiga, a îndemnat la boicotarea Hotelului ”Renaissance Polat” din Istanbul, care, potrivit diplomatului, a acceptat să găzduiască ”forumul economic turco-crimeian”, organizat de Rusia.

”Oferindu-i această platformă pentru desfășurarea așa-numitului forum economic crimeian, administrația hotelului din Istanbul și-a manifestat solidaritatea cu ocupantul rus. De acum înainte delegațiile din Ucraina vor renunța să se cazeze la acest hotel. Sperăm că și turiștii ucraineni vor ajunge probabil la această concluzie”, a spus ambasadorul, citat de radiosvoboda.

Adminsitrațai hotelului nu a comentat, deocamdată, organizarea acestui forum economic.

Amintim că anterior diplomatul ucrainean a criticat inițiativa autorităților de la Kremlin privind organizarea forumului economic crimeian la Istanbul.

Vom reaminti că președintele turc, Recep Tayyip Erdogan a declarat că nu recunoaște anexarea Crimeei de către Rusia. ”Turcia va continua să susțină suveranitatea Ucrainei și integritatea sa teritorială”, a spus șeful statului turc.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 309

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți