Opinie
Redactor: Mirela Amarie
27 august 2021

Un nou lockdown ar putea fi introdus în Ucraina

Un nou lockdown ar putea fi introdus în Ucraina
27 august 2021

Un nou lockdown ar putea fi introdus în Ucraina

Ucraina ar putea reintroduce starea de urgență în luna noiembrie, potrivit Ministerului Sănătății. Acesta ar fi un posibil scenariu asupra situației COVID-19, a declarat medicul sanitar-șef de stat, Igor Kuzin, într-un interviu acordat BBC News Ucraina, citat de Radio Cernăuți.

 „Conform scenariului în care ne mutăm acum, un nou lockdown poate fi introdus aproximativ în noiembrie”, a spus Igor Kuzin.

Medicul a menționat că în prezent cea mai gravă situație se observă în regiunile de est și de vest ale Ucrainei. În aceste zone, a spus el, sunt înregistrați mai mulți pacienți decât în ​​alte regiuni ale țării.

Vă reamintim că anterior Ministerul Sănătății a declarat că nu se planifică încă să fie reintrodusă starea de urgență în Ucraina, iar ministrul Sănătății, Viktor Leașko, a promis că ucrainenii vaccinați vor primi „bonusuri” în cazul unui nou lockdown (oportunitatea de a merge la școală, restaurante, cafenele și alte evenimente publice).

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 945


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți