Opinie
Redactor: Elvira Chilaru
12 mai 2022

Vladimir Putin se pregătește pentru un război prelungit

Vladimir Putin se pregătește pentru un război prelungit
12 mai 2022

Vladimir Putin se pregătește pentru un război prelungit

Șeful serviciilor de informații din SUA, Avril Haines, spune că Putin se pregătește pentru un război prelungit și el va deveni „mai imprevizibil și mai intens” în lunile următoare.

Potrivit CNN, ea a spus acest lucru în timpul unui discurs în Congresul SUA.

„Putin se confruntă cu o nepotrivire între ambițiile sale și potențialul actual al armelor convenționale ale Rusiei”, a spus oficialul în timpul unui discurs în Senat.

Haines a spus că situația de pe teren ar putea „crește probabilitatea ca președintele Putin să ia măsuri mai puternice”. Aceasta ar putea include „legea marțială, o reorientare a producției industriale sau o potențială escaladare a ostilităților”, se arată în comunicat.

În același timp, ea a menționat că comunitatea de informații nu crede că Putin va folosi arme nucleare dacă nu simte că Rusia este amenințată în însuși existența ei. Locotenent- Generalul  Scott Berrier, șeful Direcției de Informații a Departamentului de Apărare al SUA, a subliniat, de asemenea, că Statele Unite nu se așteaptă ca Rusia să folosească arme nucleare tactice sau de luptă în viitorul apropiat.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 267


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți