Politică
Redactor: Mariana Struț
05 noiembrie 2018

„Noul curs al Ucrainei” a fost lansat la Cernăuți de Iulia Timoșenko

„Noul curs al Ucrainei” a fost lansat la Cernăuți de Iulia Timoșenko

În data de 3 noiembrie fostul Prim-ministru al Ucrainei, Iulia Timoșenco a întreprins o vizită de lucru în regiunea Cernăuți – informează Agenția BucPress.

Timoșenko s-a întâlnit cu reprezentanții mas-media, a businesului, științei și culturii. În cursul discuțiilor politicianul și-a expus viziunea asupra tendințelor de dezvoltare a țării, prezentând programul ”Noul curs al Ucrainei”.

Liderul partidului ”Batkivșcina” a susținul la conferința de presă că la programul ”Noul curs al Ucrainei” își vor putea introduce amendamentele toți doritorii. În cel mai scurt timp documentul va fi publicat în internet și va fi disponibil în Wikipedia. Moderatorii vor cerceta toate propunerile cetățenilor Ucrainei, ca în consecință acestea să fie introduse în ultima variantă a ”Noului curs”. Această metodă a fost numită de Iulia Timoșenko „o expresie inovatoare a democrației”.

După cum a informat corespondentul BucPress, sub centrul media Belle Vue, acolo unde urma să se desfășare o conferință de presă cu participarea fostului premier al Ucrainei, s-au adunat oameni la un miting cu lozinci și pancarte, în care se sublinia că Timoșenko este „un agent al Rusiei”, iar reprezentanța partidului său din nordul Bucovinei „Batkivșcina” slujește „interesele României, și nu ale Ucrainei”.

Mitingul a fost organizat de „Pobratîmî Ukrainî” (Frații Ucrainei), ai cărei activiști scandau că Timoșenko este un agent al Moscovei și că reprezentanții ei din Cernăuți slujesc interesele României. Liderul filialei „Batkivșcina” din Cernăuți, Ion Muntean, s-a apropiat de participanții la miting și a încercat să rupă pancartele, provocând o adevărată bătaie între activiști și delegația partidului Iuliei Timoșenko.

BucPress

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 232

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți