Politică
Redactor: Mariana Struț
17 mai 2021

98% de parlamentari din regiunea Cernăuți se pronunță pentru politica privatizării

98% de parlamentari din regiunea Cernăuți se pronunță pentru politica privatizării
17 mai 2021

98% de parlamentari din regiunea Cernăuți se pronunță pentru politica privatizării

Inițiativa Rada4you a analizat modul în care parlamentarii sprijină proiectele de lege privind politica de privatizare. Deputații poporului din regiunea Cernăuți au cea mai mare rată de sprijin.

Acest lucru a fost raportat pe pagina de Facebook a inițiativei, potrivit UA Bucovina.

Proiectele de legi privind îmbunătățirea mecanismelor și procedurilor de privatizare au fost votate de cinci ori. De fiecare dată au fost susținute de deputații din regiunea Cernăuți Olena Lys, Heorhii Mazurașu, Maksym Zaremsky, Oksana Hrynchuk, Oleh Marusyak, Volodymyr Kozak și Maksym Pavliuk. Valery Bozhyk a votat „pentru” de trei ori, nu a fost prezent la una dintre întâlniri.

Mihail Papiev nu a votat niciodată proiectele de lege din partea Platformei de opoziție - pentru viață. Nu a fost prezent la întâlniri de două ori.

Legile adoptate, în special, vor face posibilă pregătirea și desfășurarea privatizării la scară largă prin licitațiile care au fost suspendate din cauza pandemiei COVID din martie 2020.

Ca parte a privatizării la scară largă, sunt scoase la licitație publică întreprinderile de stat și proprietățile imobiliare în valoare de peste 250 milioane UAH.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 452


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți