Politică
17 octombrie 2020

Adrian Medvedi - cel mai tânăr candidat la funcția de primar al comunei Herța (VIDEO)

Adrian Medvedi - cel mai tânăr candidat la funcția de primar al comunei Herța (VIDEO)

Adrian Medvedi, absolvent al Catedrei de Filologie română și clasică a Universității din Cernăuți, se numără printre candidații la funcția de primar al Comunei Herța. Este unul din cei mai tineri candidați, dar cu un potențial deosebit.

Adrian Medvedi cunoaște foarte bine problemele actuale ale ținutului Herța și ale comunității românești din regiune, fiind mai mulți ani deputat în consiliul orășenesc Herța. A lucrat reporter la ziarul raional ”Gazeta de Herța”, iar mai apoi a fost șef al secției cultură, minorități și religie din cadrul administrației raionale de stat Herța, precum și șef al secției cultură, turism și relații internaționale din cadrul primăriei Herța.  

Știe ce are de făcut, cunoaște problemele oamenilor de prin părțile locului. Adrian Medvedi a optat și a luptat pentru păstrarea școlilor cu predarea în limba română din raionul Herța, cunoaște problemele școlilor de muzică, căminelor culturale și rețelelor de biblioteci din satele ținutului Herța.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Material video
BucPress TV: Adrian Medvedi cel mai tânăr candidat la funcția de primar al comunei Herța (VIDEO)

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 786


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2021 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți