Politică
09 noiembrie 2018

Alegeri 2019: Nadia Savcenko își va depune candidatura pentru alegeri prezidențiale

Alegeri 2019: Nadia Savcenko își va depune candidatura pentru alegeri prezidențiale

Nadia Savcenko a declarat că va candida la președinție. Sora parlamentarului ucrainean Nadia Savcenko a declarat într-un interviu pentru publicația ucraineană glavkom.ua, că Nadia, arestată și plasată în detenție provizorie de Tribunalul raional "Şevcenko" din Kiev, se va încadra în cursa prezidențială din luna martie 2019.

”Pentru ea este o chestiune de principiu. Dacă își va depune candidatura la alegerile prezidențiale, apoi, speră și la o anumită imunitate”, a spus sora parlamentarului, Vera Savcenko.

Potrivit acesteia, Nadia Savcenko își va forma o echipă pentru a se încadra în cursa prezidențială.

”Fondurile necesare pentru campania electorală a candidaturii sorei mele vor fi colectate prin intermediul ”Platformei civico-politice” N.Savcenko”. Pentru colectarea de fonduri, partidul politic urmează să deschidă un cont bancar. În prezent sunt implicată într-o procedură de reînregistrare a ”platformei politice”, urmând să fiu numită președinte al forței politice în locul Nadiei – din unele motive ”tehnice”, pentru a avea posibilitatea să semnez documentele oficiale și să deschidem contul bancar”, a declarat Vera, sora parlamentarului ucrainean Nadia Savcenko.

BucPress

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 299

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți