Politică
13 octombrie 2020

Alegeri locale 2020. Amenzi usturătoare pentru agitație electorală în instituțiile de învățământ din Cernăuți

Alegeri locale 2020. Amenzi usturătoare pentru agitație electorală în instituțiile de învățământ din Cernăuți

Alegeri locale. Un cernăuțean a fost amendat pentru afișul electoral al unui candidat ce a fost amplasat în interioul colegiului.

Poliția a întocmit un raport administrativ împotriva unui angajat al Colegiului de Arhitectură și Construcții din Cernăuți pentru amplasarea afișului electoral al unui candidat la postul de primar al orașului Crnăuți în interiorul clădirii, comunică serviciul de presă al Poliției Naționale din regiune. În cadrul emisunii difuzate de UA:Bucovina - ”Alegeri locale. Circumscripția electorală” candidatul a spus că nu știa despre agitația elctorală, dar angajatul colegiului a fost totuși amendat.

Vom reaminti că un candidat la alegerile locale a propus alegătorilor din Kelmenți bani pentru a vota în favoarea acestuia, comuncă poliția regională.

Astfel, angajații poliției naționale investighează posibila propunere de mită alegătorilor. În satul Rosoșany, raionul Kelmenți, în cadrul unei întâlniri a proprietarilor de terenuri agricole, unul dintre candidați la alegerile în consiliul raional a încercat să-i mituiască pe alegători, cu condiția ca aceștea să voteze în favoarea lui la alegerile locale din 25 octombrie, a declarat într-un interviu pentru postului public de televiziune, purtătoarea de cuvânt a poliției regionale, Diana Kozlova. Cazul este investigat, dacă va fi găsit vinovat – riscă să fie privat de libertate până la 7 ani.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 286
Разом, у безпеці! День європейської співпраці 2020


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți