Politică
Redactor: Marin Gherman
11 aprilie 2022

Avertismentul primarului Kievului: „Urmează o nouă ofensivă”

Avertismentul primarului Kievului: „Urmează o nouă ofensivă”
11 aprilie 2022

Avertismentul primarului Kievului: „Urmează o nouă ofensivă”

Fostuk campion mondial la box la categoria grea susține că militarii ruși vor încerca din nou să ocupe capitala Ucrainei. „Faptul că inamicul s-a retras din Kiev nu înseamnă că el a renunțat la intenția de a ocupa capitala. De aceea, nu trebuie exclusă o viitoare încercare a orcilor de a lua Kievul timp de 2 zile”, a scris Vitali Kliciko pe Telegram, citat de Libertatea.  

Kliciko a menționat că se desfășoară o serie de pregătiri defensive: „Capitala trebuie să fie în continuare pregătită pentru apărare”. El a publicat pe Telegram un interviu acordat de fratele său mai mic Volodimir Kliciko pentru ABC

 „Credem că forțele armate ale Rusiei se vor întoarce și vor ataca din nou capitala Ucrainei”, a declarat Volodimir Kliciko, fost campion mondial la box la categoria grea, care s-a aflat la Kiev pentru a susține eforturile apărătorilor capitalei ucrainene.

Anterior primarul Kievului le-a cerut locuitorilor să nu revină în capitală până la sfârșitul acestei săptămâni. În pofida acestui fapt, tot mai mulți kieveni s-au întors acasă după eliberarea regiunii Kiev.  

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 236


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți