Politică
28 februarie 2022

Bombardamente în Harkov: peste 10 morți, zeci de răniți

Bombardamente în Harkov: peste 10 morți, zeci de răniți
28 februarie 2022

Bombardamente în Harkov: peste 10 morți, zeci de răniți

Bombardamente în Harkov. Astăzi, 28 februarie, ocupanții ruși au tras cu rachete în zonele rezidențiale din Harkov cu sisteme de foc „Grad”. Potrivit datelor preliminare, peste 10 persoane au fost ucise în bombardamentele inamice.

Despre acest lucru raportează RBC-Ucraina cu referire la Administrația Regională de Stat Harkov și Serviciul de Stat pentru Situații de Urgență. „După ultimul bombardament al orașului Harkov, 31 de persoane cu răni de diferite tipuri și severitate au fost internate în spitale”, au spus salvatorii, menționând că numărul victimelor este în creștere.

Potrivit unui comunicat al Serviciului pentru Situații de Urgență, numărul victimelor va fi anunțat ulterior. În același timp, șeful Administrației Regionale Harkov, Oleg Synegubov a confirmat că în timpul bombardamnetelor au fost ucise 11 persoane. În total, în ultimele zile, potrivit salvatorilor, la spitalele din Harcov  au fost transportați 44 de răniți, 7 persoane dintre cei spitalizați au decedat.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 447


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți