Politică
16 iulie 2021

Consilierul unui parlamentar din regiunea Cernăuți, reținut pentru o mită de 5 700 de dolari

Consilierul unui parlamentar din regiunea Cernăuți, reținut pentru o mită de 5 700 de dolari
16 iulie 2021

Consilierul unui parlamentar din regiunea Cernăuți, reținut pentru o mită de 5 700 de dolari

În regiunea Cernăuți consilierul unui deputat al poporului a fost reținut pentru o mită în valoare de 5700 de dolari, care a promis că va folosi acești bani pentru a favoriza decizia Consiliului orașului Cernăuți de a aloca terenuri membrilor Agenției pentru Protecția Mediului.

Potrivit comunicatului Procuraturii Generale din Ucraina, individul a cerut și a primit această sumă de la un voluntar pentru influențarea oficialilor din cadrul Departamentului de Dezvoltare Urbană și Relații Funciare al Consiliului municipal Cernăuți și pentru a influența decizia Consiliului municipal Cernăuți de a elibera autorizații pentru dezvoltarea documentației de gestionare a terenurilor privind alocarea terenurilor pentru construcția și întreținerea clădirilor rezidențiale în urma cererilor depuse de membrii Agenției pentru Protecția Mediului.

Oamenii legii l-au reținut pe consilierul deputatului poporului în timp ce primea a doua parte a prestației ilegale în valoare de 5 mii de dolari.

Ancheta preliminară în cadrul procedurilor penale este efectuată de către Departamentul Principal de Investigații al Poliției Naționale din Ucraina cu sprijinul operațional al Departamentului de investigații strategice din regiunea Cernăuți.

Potrivit publicației Bukinfo, este vorba de Petro Stratiiciuk, care este consilier al parlamentarului Gheorghe Mazurașu din „Slujitorul Poporului”, informația însă nu este confiramată de oficiul Procuraturii Generale, care nu indică nici un nume.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 580


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți