Politică
Redactor: Elvira Chilaru
30 iunie 2021

Consulul general al Ungariei, Jozef Bugaila, și-a luat rămas bun de la transcarpatieni

Consulul general al Ungariei, Jozef Bugaila, și-a luat rămas bun de la transcarpatieni
30 iunie 2021

Consulul general al Ungariei, Jozef Bugaila, și-a luat rămas bun de la transcarpatieni

Jozef Bugaila și-a finalizat activitatea în calitate de Consul general al Ungariei la Ujgorod. El a anunțat personal acest lucru pe web site-ul consulatului.

"După șase ani de serviciu în Ucraina, am primit o nouă misiune. Până la sfârșitul lunii iunie 2021, voi părăsi Transcarpatia, finalizând astfel călătoria de serviciu  în străinătate, în Ucraina", a spus consulul.

Jozef Bugaila s-a preocupat de  dezvoltarea relațiilor maghiaro-ucrainene în regiunile Transcarpatia, Lviv, Ivano-Frankivsk și Cernăuți.

"Anii petrecuți aici au fost bogați în sarcini diplomatice și diverse provocări pentru mine, dar îi voi aminti cu bucurie și plăcere, în ciuda faptului că au fost ani foarte grei. Toate sarcinile pe care le-am preluat le-am îndeplinit cu franchețe, am încercat să înțeleg rostul lor", a scris diplomatul maghiar.

"A fost o mare bucurie pentru mine să lucrez cu toată lumea, vă sunt recunoscător tuturor! Vă doresc  tuturor multă sănătate și succes în continuare!", le-a urat  Jozef Bugaila prietenilor  din Ucraina.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 510


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți