Politică
Redactor: Elvira Chilaru
22 decembrie 2021

Cozi enorme la frontiera Ucrainei cu UE în preajma sărbătorilor de iarnă

Cozi enorme la frontiera Ucrainei cu UE în preajma sărbătorilor de iarnă
22 decembrie 2021

Cozi enorme la frontiera Ucrainei cu UE în preajma sărbătorilor de iarnă

În mod tradițional, cozile se formează la granițele de stat ale Ucrainei înainte de sărbătorile de Anul Nou și de Crăciun. Astfel, majoritatea muncitorilor sezonieri  vin acasă pentru a sărbători Crăciunul în sânul familiei.

În perioada sărbătorilor de iarnă, la punctele de control se înregistrează în mod tradițional o creștere semnificativă a traficului de pasageri. Potrivit polițiștilor de frontieră, o astfel de situație este previzibilă. Pentru că ucrainenii care locuiesc temporar sau studiază în străinătate se întorc acasă în masă.

Serviciul de Grăniceri de Stat depune toate eforturile pentru a preveni aglomerările mari la granițe, principala categorie de persoane care trec granița în această perioadă sunt muncitorii sezonieri care vin acasă de sărbători. Grănicerii, la rândul lor, îndeamnă cetățenii să monitorizeze situația prin online/camere web la punctele de control și să găsească  în mod corespunzător o rută mai puțin aglomerată pentru o mișcare confortabilă.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 743


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți