Politică
01 iulie 2021

Crimeea anexată. Liderul de la Moscova a permis armatei ruse să blocheze strâmtoarea Kerci

Crimeea anexată. Liderul de la Moscova a permis armatei ruse să blocheze strâmtoarea Kerci
01 iulie 2021

Crimeea anexată. Liderul de la Moscova a permis armatei ruse să blocheze strâmtoarea Kerci

Potrivit unei informații publicate de Censor.net, cu referire la Crimeea.Reali, Putin a permis gărzii de frontieră ruse să blocheze strâmtoarea Kerci.

Șeful statului rus, Vladimir Putin a semnat o lege care permite militarilor și angajaților Gărzii ruse „să blocheze teritoriile și zonele de acvatoriu pentru a preveni tentativele de intrare ilegală”, notează Censor.NET. Documentul respectiv a intrat în vigoare înepând cu 1 iulie curent.

În conformitate cu o notă explicativă la lege, Rosgvardia (Garda rusă) va proteja și apele strâmtorii Kerci și noul podul construit de Rusia, precum și apele ”podului energetic”  între Rusia și Crimeea ocupată.

Modificările la Legea federală ”Cu privire la trupele Gărzii Naționale din Rusia” permit militarilor ruși să blocheze aceste zone (strâmtoarea Kerci și trecerea pe sub podul Kerci – n.r.) atunci când se încearcă „să fie traversate sau părăsite ilegal apele strâmtorii Kerci”.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 791


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți