Politică
Redactor: Mirela Amarie
14 ianuarie 2022

Departamentul de Învățământ din regiunea Cernăuți a fost preluat de politologul Oxana Sacrier

Departamentul de Învățământ din regiunea Cernăuți a fost preluat de politologul Oxana Sacrier
14 ianuarie 2022

Departamentul de Învățământ din regiunea Cernăuți a fost preluat de politologul Oxana Sacrier

Noul șef al Departamentului de Învățământ și Știință din regiunea Cernăuți a fost prezentat oficial la Administrația Regională de Stat.

Politologul Oxana Sacrier a devenit noua coordonatoare a Departamentului, iar Serhiy Osaciuk, șeful Administrației Regionale de Stat Cernăuți, i-a urat muncă eficientă și inspirație.

Oxsana Sacrier, a absolvit catedra de Politologie și Administrare Publică a Universității Naționale „Yurii Fedkovici” din Cernăuți și deține un doctorat în Științe Politice. Cu o experiență profesională și managerială de peste 14 ani în domeniul educației, a lucrat ca asistent la Departamentul de Științe Sociale și Umane a Universității Bucovinene, iar mai târziu - asistent la Departamentul de Științe Politice și Administrație Publică a Universității Naționale „Yurii Fedkovici”.

Din 2013, lucrează în sistemul organelor de management al educației din regiunea Cernăuți. A ocupat funcțiile de specialist șef, șef de departament, director adjunct al Departamentului de Educație și Știință al Administrației Regionale de Stat Cernăuți.

În 2014 i s-a conferit Diploma Administrației Regionale de Stat Cernăuți pentru câștigarea nominalizării „Cel mai bun specialist” din etapa a doua a concursului „Cel mai bun funcționar public”.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 543


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți