Politică
21 decembrie 2021

Departamentul de Stat al SUA îi avertizează pe cetățenii americani să evite călătoriile în Ucraina

Departamentul de Stat al SUA îi avertizează pe cetățenii americani să evite călătoriile în Ucraina
21 decembrie 2021

Departamentul de Stat al SUA îi avertizează pe cetățenii americani să evite călătoriile în Ucraina

Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii îi avertizează pe cetățenii americani să evite călătoriile în Ucraina atât din cauza epidemiei COVID-19, cât și din cauza „amenințărilor crescânde din Rusia”, potrivit unui comunicat oficial.

„Cetățenii SUA trebuie să fie conștienți de relatările potrivit cărora Rusia planifică o acțiune militară semnificativă împotriva Ucrainei”, se arată în avertismentul oficialităților americane publicat pe Twitter

Înștiințarea venită de la Departamentul de Stat vine pe fondul deplasării a circa 100.000 de militari ruși la granița cu Ucraina, împreună cu tehnică militară. Președinții Joe Biden și Vladimir Putin au discutat în urmă cu două săptămâni, iar SUA au cerut Moscovei detensionarea situației, amenințând cu sancțiuni economice și diplomatice fără precedent.

În replică, Rusia a cerut NATO și SUA îndeplinirea unei liste de cereri, printre care se numără oprirea oricărei extinderi a NATO și oprirea amplasării de armament suplimentar și trupe în țările care nu erau membre în 1997, precum România.


Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Urmăriți-ne și pe platforma Telegram

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 213


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți